۳ پاسخ

حالت ادامس خوردن داره ، خواب عمیقه یه دفعه جا میخوره و از خاب میپره، موقع شیر خوردن سرش رو میده عقب، کم خابی بدترین معضل رفلاکس پنهانه

سلام بارزترین علائمش هنگام شیر خوردن سرشو ببره عقب و دوباره شیر بخوره نشونه رفلاکس پنهان هست ولی کلا بچه هایی که رفلاکس پنهان دارن اروم نیستن، گریه می کنن بعضی بچه ها موقع خواب ملچ ملوچ می کنن مثل اینکه دارن چیزی میخورن

بعد از شیر خوردن تو دهنش هی مزه مزه میکنه انگار داره یچی میخوره