۹ پاسخ

عزيزم تن ماهي و كه شنيدم خيلي ضرر داره براي خانماي باردار... بادمجون و خودت درست كن حالا كنسروي نخوري بهتره...

من هوس نداشتم
ولی نمیدونستم ک خوب نیست
خوردم
دکترم گف یکم مشکلی نداره

نه عزیزم نخور ضرر داره کلا کنسرو نخوری بهتره

کنسرو اصلا نباید خورده بشه. تن ماهی ام خوب نیست من خودم الان آنقدر هوسم کردم ولی نمیخورم

عزیزم حالا خوردن یکی دوبار ب هیچ جا بر نمیخوره من میخورم اتفاقی هم نیافتاده الحمددالله

کی گفته تن ضرر داره من سر بچه اولم روزی یدونه رو میخوردم به نظرم تاثیر همونا بود اینفدر بلا شده دخترم

اگه زیاد هوس کردی یه کوچلو بخور چیزی نمیشع

خب ی قاشق بخور

من دوبار خوردم
ولی میگن تن ماهی یا انواع کنسروها جیوه دارن خوب نیست برا جنین