۴ پاسخ

طول سوزنش انقدر بلند نیست ک ب جنین بخوره.با خیال راحت تزریق کن با همون زاویه 90 در90 درجه ک همیشه میزدید.ولی محل تزریق رو متناوبا عوض کنید و محلش رو ب هیچ عنوان ماساژ ندید و کمپرس هم روش نذارید.
محلهای تزریق قسمت میانی خارجی ران و عضله بازو و دور ناف هست.دور ناف رو مثل یه ساعت فرض کنید.بالا عدد12 و پایین 6 و هر یک از طرفین 3 و 9 هست.حالا برای تزریق در جهت یا خلاف جهت عقربه ساعت پیش برید.ب فاصله 2 انگشت بسته از ناف و 4 انگشت بسته از تزریق قبلی تزریقتون رو انجام بدید.مثلا الان روی ساعت 12 و بعدی 3 و بعدی 6 و بعدی عدد 9 روی ساعت رو برای تزریق انتخاب کنید.محل بعدی عضله دلتوئید یا بازوی شماست و بعدی ران.اینطوری چندین روز طول میکشه ب تزریق اولین محل برسید و احتمال کبودی و سفت شدن هم کمتره.و از طرفی تا رسیدن ب تزریق قبلی محل تزریق قبلی کاملا ترمیم میشه و همچین مشکلی پیش نمیاد.ولی بهترین محلها برای جذب انوکساپارین عضله بازو و دور ناف هست.

نمیدونم چی هست اصلا دکترتون مشورت کرده

سلام عزیزم
نیازی به کشیدن پوست شکم نیست،۵سانتیمتر فاصله با ناف
سمت چپ و راست بزن
نه اصلا ب جنین آسیبی نمیزنه،بیشتر هز تزریق بازو هم جواب میده

نه بابا اگه خیلی استرس داری رو بازوت بزن من بازو زدم