۶ پاسخ

ن نباید حل کنی تو قاشق بریز باشیرت بده
همه شو تو ی قاشق نده تو دوسه مرحله بده بعد هر قاشق قرص یکی دوتا قاشق شیر خالی بده تا اونایی ک تو دهنشه بره
با شیر خودت

عزیزم صبح که بیدار میشه قبل از شیر دادن هر چند تا که باید بهش بدیو بشمار همون موقع بریز تو اب جوش یکم بمونه انگار باد میکنه یذره بعد با قطره چکونی که دهنش گشاد باشه بهش بده سعی کن نیم ساعت بعدشم شیرش ندی تا اثر کنه
پودر اس امپرازولم من دادم دخترم فایده نداشت همین دونه ها بهتره
مارکش دکتر عبیدی بگیر امپرازولاشو

عزیزم کلا خوب نیست دونه های کپسولو حل کنی یا حل نشده بدی رو زبون بچه مالیده بشه. از دکترش بخواه بجاش پودر اس امپرازول بده هم بچه راحت میشخوره و تلخ نیست هم خیالت راحته اسیبی به بچت نمیرسه

اونااسمشون گراونول یکم شیرباشه اوناروبندازیدتوش وباشیشه بدیدبخوره یاباسرنگ

سلام عزیزم با اب سیب حل کن بده.بچه گناه داره تنها بخوره

با قاشق کم کم بریز وسط زبونش که نتونه بده بیرون