۷ پاسخ

من به دخترم یک ماهه پودر اس امپرازول 10 میدم
خیلی بهتر شده و خیلی راحتتر میخوابه
بعد شیر خوردن حدود نیم ساعت تو بغلم عمودی نگه میدارمش
من روزی یک وعده قاطی شیر خشکش میکنم

به نظر من تنها راه درمان رفلاکس کم شیر دادن به نوزاده و رعایت باقی موارد مثل بیست دقیقه یکریع عمودی نگه داشتن بچه بعد از شیرخودن، خوابیدنش روی سطح شیبدار، اروغ گرفتنش، رعایت تغذیه مادر ....

سلام عزیزم؛همسر من تو داروخانه هستن؛براتون میپرسم انشا... ک بتونم مشکلتونو حل کنم

من میدم خیلی خوبه عالیه پسرم بعتره

انقد سخت بود دادنش که من عطاشو به لقاش بخشیدم. دونه هاش از سر شیشه خارج نمیشد و گیر میکرد، با قطره چکون هم خیلی مسخره بود. کلا سعی میکنم دارو اینا کمتر بدم به دخترم برا همینها فقط چهار روز دادم به دخترم. فقط بهش شربت «انتی رفلاکس بی» میدم.

سلام من میدم اصلا فرق نکرد

سلام، من ب دخترم میدم، بهتر شده ولی بستگی ب شرایط نگه داشتن بچه بعد شیر داره