۶ پاسخ

عزیزم من شنیدم قطره ی اینفاکول خیلی عالیه و برا کولیک هرکی امتحان کرده جواب گرفته..فقط یه کم گرونه...چون از انگلیس وارد میشه...اینترنتی هم بگیر از پیج نمایندگیش....infacol.ir...اگه میتونی بگیر و اینم امتحان کن میگن آب رو آتیشه

عزیزم پسر منم تو یک ماهگی اینطوری بود من یه بار اتفاقی متوجه شدم وقتی پتوشو یا یه ملافه میپیچم دورش و تو بغلم آروم تکونش میدم و یواش آواز میخونم آروم میشه یه جوری که پهلو شکمش پوشیده شه

بهترین راه اینه که با پتو یا ملافه دور پهلوهاشو بگیری بغلش کنی تا پهلوهاشو گرم بمونه وتو آغوشت بخوابه پسر منم مثل بچه شما کولیک داره بار ها این روش و انجام دادم و جواب گرفتم البته پدی لاکتم میدم داروهای دیگه سازگار نبود

سلام برای منم عین مال شما بود ترنجبینم خیلی خوبه منم میدادم باروغن زیتون شکمشو چرب کن بد روشو یواش نیم ساعت ببند باسنشم با روغن زیتون چرب کن امتحان کن جواب می گیری

شاید حساسیت داره

سلام ببرید یدونه دعابنویسیدبراش