۷ پاسخ

بله من دادم
پوره موز سیب سیب زمینی
موز خیلی دوس دارع نسبت به سیب

سلام
توی ایران دکترها میگن از شش ماهگی
ولی خارج از ایران از ۴ ماهگی کمکی رو شروع میکنن با اووکادو موز سیب
ولی بهتره با پوره سبزیجات شروع کنید تا مزه دهن بچه به شیرینی نره

اتفاقا موز و سیب اولین میوه هایی هستند که میشه پورشونو به بچه داد و ضرری هم نداره

بله من چون شیرم کم بود دکترگفت شیرخشک فایده ای نداره این ماه سبزیجاتی چون کدو،هویج،سیب زمینی و سیب زمینی شیرین بده و از ۵ ماهگی میوه اما من موزو از چهار ماهگی دادم چون خیلی معده ش زیاد کار میکرد و بعدش عالی شد روزی یک بار (وین هستم).
اما ایران همش دکترا میترسونن از غذا دادن😑

میوه ها باید از ماه شش و یا 8 شروع بشن
حتی اگه غذا از چهار ماهگی بدید
باید چیزهای رو بدید که کلیه بچه بتونه دفع کن

تا ۶ماهگی باید فقط شیر بخوره.مگه اینکه دکترش تجویز کنه

تا جایی که من میدونم تا ۶ماهگی نباید به بچه چیزی داد چون هنوز گوارشش تکمیل نشده