۶ پاسخ

سلام مال منم تا ۲۹ هفته بریچ بود دوس داشتم همینجوری بمونه ولی ۳۲ هفته رفتم سنو چرخیده

منم هفته 34رفتم بریچ بود دکتر گفت شاید تا36چرخید ولی 37هفته رفتم نچرخیده بود نامه سزارین داد دکتر برای 38هفته 3روزم

سلام چندتادونه بادوم بخور هرروز به پهلو چپ بخواب بچه میچرخه پیاده روی هم داشته باش درطول روز

چند هفته ای ؟هفته های بالا امکان چرخیدن کمتره ولی هیچ چیزی غیر ممکن نیست شده روز اخرم چرخیدن

تا ۳۸هفته احتمال چرخش هست

عزیزم منم مثل تو بودم دکتر گفت هرروز جارو دستی بکشم هم قره کمر بدم بچم چرخید