۷ پاسخ

وزن بچه ات عالیه،،،،،چون دیابت داری مراقب باش وزن بچه بالا نره

بچه های افراد دیابت درشت میشن دکتر من گفت جنین هم مثل خودمون که تا نیاز داره فشارشو تنظیم کنه تمایلش به چیز شیرین هست و بقیه ویتامینهارو جذب نمیکنه ودرشت شدنش زایمان سخت برای تو و خدایی نکرده مشکلاتی برای خودش به وجود میاره

منم ۲۸ هفته وزن جنینم ۱۲۸۰ بود سونو داپلر دادم دیابت هم ندارم

سلام اگر دیابت بارداری داری باید بری پیشش متخصص غدد چون خدایی نکرده قلب بچه دچارمشکل میشه من توهفته ۲۹ رفتم اکو قلب جنین دادم خدارو شکر سالم بود وانسولین باید مصرف کنم چون اکثر مواد غذایی قند دارن .

من ک چیزی نمیخورم چون وزن گیری بچه ام خوبه هفته ۳۲ ۲کیلو ۲۸گرم بود..۳روزه انسولین گیرم نمیاد یکم قندمم بالاس استرس وجودمو گرفته ...

عزیزم من دیابت گرفتم وزن بچم کم بود هفته ۳۲ وزن گل دخترم 1640بود
پودر لیدی میل میخورم
میان وعده ساعت 10دو سهم میوه
ساعت 11/30یل لیوان شیر با یک قاشق پودر مغزیجات /گردو-بادام-فندوق-پسته/
ناهار 10-12قاشق برنج با مشتقات گوشت
هفته ای دوبار ماهی قزل
عصر ساعت4مجدد دو سهم میوه
ساعت 6نصف لیوان شیر
با هر وعده غذایی سبزی خوردن
با ناهار و شام نصف لیوان ماست
سفیده تخم مرغ آب پز دو سه روزی یکبار میخورم

انسولین استفاده میکنم و مثل همیشه همه چیز میخورم وزن جنینمم خوبه . فقط نباید توی خوردن زیاده روی کنی