۶ پاسخ

البته اینم بگم ک چیزهای ملین بخور مثل انجیر مثل آلو. به شما در اجابت مزاج کمک میکنه

عزیزم برو دکتر. منم زایمانم طبیعی بود و اوایل این مشکلو داشتم اما خیلی زود خوب شدم. مقعدتونو چرب کنید به دفع راحت تر کمک میکنه. باز هم اگه تاثیری نداشت دکتر برید. شاید بواسیر باشه که البته این هم قابل حله😘

احتمالا بخاطر زور زایمان بواسیر زده بیرون و مدفوعت سفت هست و درد میگیره و پاره میشه

بله عزیزم عوارض زایمان طبیعیه

منم ک سزارین کردم همینجورم

بله مال زایمانه، روزی دو بار تو آب ولرم بشینید، پماد آنتی هورویید هم بزنید، میتونید شربت ملین هم بخورید