۶ پاسخ

سلام اگه شیرخودت میخوره دادن ابتدای شیرکه کم کالری است یاخودت چیزی مثل سبزی خوردی یادارودادی پسرم باکولیزسبز میشد

هیچ علتی نداره.من دوتا متخصص بهم گفتن هیچ اشکالی نداره.و اینکه میگن سرماخوردگیه حرف الکیه.توجه نکن.

شاید پهلوهاش سرما خورده
اگه قطع آهن هم بدید اینجوری میشه

سلام دلش درد می کنه

اگه خودتون قرص اهن یا بچه اهن مصرف میکنه مدفوع بچه سبز میشه.
سبزیجات سبز هم استفاده بکنین مدفوعش سبز میشه

سلام، مشکل سبز بودن رنگ مدفوع به دلیل سرما خوردن پهلوها ویا بیش از حد سردی کردن بچه هاست، بهتره از مواد غذایی که طبع گرم دارن مثل زعفران،هل،گلاب، نبات استفاده کنی وپهلوهای بچه رو هم با روغن زیتون ماساژ داده وبا پارچه ای پهلوهاشو ببندی که گرم بمونه سریع نتیجه میگیری.