۵ پاسخ

سلام مامانی.
منم‌ مثل شمام.سخته واقعا.
آزمایش دادین؟
شاید ویتامینی چیزیتون کم باشه.
یکم صبوری باید کرد،من ویتامین دیم فوق العاده کم بود،اون‌مدتی که دارو مصرف کردم واقعا تاثیر داشت روم.
شمام یه پیگیری کنید حتما.

طبیعی است در کل صبور باش.منم همینطوری بودم و هر از گاهی میشم تنظیمات هورمونی به خاطر زایمان بهم ریخته درست میشه با گذشت زمان

کم خون نیستی؟گلاب و بیدمشک بخور.ویتامین dپایین نیست؟حتما افتاب بگیر یا اینکه زیر نظر پزشک قرص ویتامین دی رو ماهی یک بار مصرف کن.امگا ۳بخور .

گل گاو زبان با سنبل طیب دم کن بخور عزیزم. بخاطر هورموناته که تغییر کرده.

یه دوره سه ماهه مولتی ویتامین آهن و دی ۳ استفاده کنید.ان شاالله حالتون خوب میشه.