۴ پاسخ

سلام من شوهرمم بیشتر کمکم کرد چون حسین به حرف باباش گوش میدادباهاش میرفت دستشویی جیش میکرد شمام از همسرتون کمک بگیرین

سلام‌مامانی.
شاید پسرتون هنوز کنترل کامل نداره واسه تخلیه مدفوعش.یه مدت واقعا دنبالشو نگیرید اگه واقعا همه راه هارو امتحان کردین.
یکم صبوری کنید شاید خودش متوجه شد دید شما کاریش ندارید باهاتون همکاری کرد.
این مطلب داخل کادرم بخونید.
امیدوارم براتون مفید باشه🤲

منم همین مشکل دارم. پسر منم ۳ ساله شده و مقاومت میکنه. خوندم که در پسرها این کار کمی طول میکشه حتی تا ۴ سال. من دوستم آلمان بود میگفت اونجا اصلا بچه ها را تحت فشار نمیگداشتن . صبر میکردن بچه خودش برای این موضوع آماده بشه
فقط نمیدونم کی واسه پسر من شروع میشه 😭

سلام من پسرم سه سالشه از ۱۸ ماهگی کم کم گرفتم اول جیش کردنشو گفت بعد کم کم پی پی هم گفت الان خداروشکر میگه اونایی که میگن ولش کنید درست نیست از اول باید به بچه عادت داد تا خودش بفهمه اگه ول کنید بچه از خداشه بسته باشه راحت جیش و پی پی کنه تو پوشک