۴ پاسخ

عزیزم نباید هیچی از بچه ات رو با بچه های دیگه مقایسه کنی اونوقت خودت حرص خیلی الکی میخوری

سلام هر بچه ای منحصر بفرد ه و بهترین راه برای فهمیدن رشد درست نمودار رشد و بردن پیش متخصص تغذیه و بهداشت هست

سلام عزیزم فرزند پسر از 9 کیلو ششصد تا 11 کیلو 100 و قدش هم از 77 تا 81 نرمال هستش

سلام عزیزم وزن کودک پسر از 9 کیلو ششصد تا 11 کیلو و 100 و قد از 77 تا 81 نرمال هستش