۷ پاسخ

دختر منم دوست داره نگاه کنه الان بخاطر اون اصلا تلویزیون روشن نمیکنم😶😶😶😣😣😣😣

پسر منم نگاه میکنه ولی کم میزارم نگاه کنه تا کارارو بکنم بعدش نمیزارمش

من میزارم 10 دیقه یک ربعی نگاه کنه

عزیزم وقتایی ک خابه کاراتو بکن تی وی اصلا واسه بچه ها خوب نیست. من رادیو روشن میکنم‌واسش

خودم اهل تلویزیون دیدن نیستم اکثر اوقات خاموشه مگه شوهرم اخبار ببینه برای همین نگاه نمیکنه

والا مشاور میگفت نباید بیینه ولی خوب با اون سرگرم میشن ک ماهم ب کارامون برسیم

موافقم مثل دختر من. عاشق تلویزیونه. عمو پورنگ و که کلا میبینه تا اخرش