۴ پاسخ

آپتامیل شیر خوبی هست و هضمش راحت تره چون پروتیین های سبک تری داره ولی شیر نان خخخیلی شیر خوبی هست حرف اول رو میزنه.. اگر بچه اذیت نیست و زور نمیزنه و یبوست نداره که مشکلی نیست در ضمن میتونی روزی 3 وعده آب جوشیده ولرم شده بهش بدی

اذیت میشخ اگ دوسه روزک کار نکن شکمش یا راحت؟اگ راحت عوضش‌نکن اگ راضی ازش و وزن گیریش خوبه بچت عوضش نکن.دکتر پسرم گفت نباید شیر خشک عوض کنی

بله عادیه.اپتامیلم خوبه اما هرچی رو ک اول دادی رو بده

چند روزی یه بار باید کار کنه شکمش که بفهمیم یبوست داره یا نه؟ الان ۳ ماه و نیمشه