۵ پاسخ

ببر دکتر عزیزم

دخترمنم بود شب هم بی قراری میکرد بعدشکمش شل شدبردم دکترازمایش داد یه جزیی عفونت روده داشت

فقط حواست باشه امکان داره تب کنه..اگر تب کنه عفونی خواهد بود....رودل ببین نداره

سلام..بچه من خیلی اینطوری میشد..من میبردم دکتر همون لحظه ازمایش میدادم چیزی هم نبود...ولی دکتر گفت اگر بو دار باشه روده و معده اش عفونی شده و باید مترونیدازول یا کوتریموکسازول بدی بهش بدس...ولی من بعدها وقتی سردیجات میدادم اینطور میشد

احتمالا گلوش خلط داشته
یا اینکه ب لبنیات حساسیت داشته