۶ پاسخ

سلام گلم نگرانی نداره که هر چیزی راهی داره فوقش وزنش کم باشه وقت داری بهش برسی وزنش بره بالا قندم که درمان داره فقطم ماله بارداریه حرص نخور استرس بدتر از همه چیزه رو بچه تاثیر میذاره بچه دل دردی ‌کولیکی میشه انشاا... که همونکه میخای میشه گلم نگران نباش

سلام
من سیو دو هفته ک رفتم۱۶۳۷بود
دکتر گف کم نیس ولی زیادم نیس
تازه دور شکمشم ی هفته کمتر بود😭😭😭😭
ایشالا برا تو صحیح و سالم باشه نی نیت😘😘😘

سلام گلم نگران نباش..من ۳۱ رفتم ۲۱۵۰ بود

سلام عزیزم
من هفته سی ام که رفتم وزن بچه م ۱۴۵۰ بود دکتر گفت خوب و نرماله
قندم بالا بود که با رعایت تغذیه و قرص متفورمین داره کنترل میشه
کلا استرس و نگرانی مادر همه بدبختی هاست😂

انشالله ک خوبه عزیزم 😘

سلام عزیزم ایشالا وزنش نرمال باشه قندم نداشته باشی.وزن بچه ما تو ۳۳هفته ۲کیلو بود