۶ پاسخ

از قدیم ندیم گفتن مدفوع سبز نشانه ی گوش درد نوزاد من خودم امتحان کردن وقتی گوشای پسرم درد میکنن مدفوعش سبز میشه.

نه عزیزم‌ربطی نداره سرمانخورده عادیه

نه عزیزم پسر منم همینطوری شده ۲تا دکتر بردم گفتن رنگ مدفوعش برای رشد کیسه صفراس نگران نباش

معمولا مدفوع سبز واسه سرماخوردن پهلوهاس
پهلوهاش گرم کن

رنگ مدفوع ملاک نیست دکتر به من گفت از خوردن سردی هم باعث سبز شدن مدفوع میشه

سلام پهلوهاشو با روغن زیتون چرب کن وبایه چیز گرم یواش ببند سریع خوب میشه