۳ پاسخ

مامان اوینا جون کامل گفتن
فقط قبل واکسنش اصلا اصلا قطره نده بهش

والا بعد از اینکه واکسنشو زدی روز اول کمپرس سرد حوله یا دستمال بزار تو یخچال بعد هر دوساعت بزار از شلوار جای واکسنش و هر 4 ساعت استا بده روز دوم کمپرس گرم دستمال گرم بزار روی جا واکسنش و اگه تب و درد داشت هر 6 ساعت استا بده

دکتر به من قبل بردن یک ساعت قبل بهش قطره استامینوفن بده 10 قطره اونوقت هم بچه راحت میشه هم مادر .من اون کارکردم خدا روشکر اصلا دخترم تب نکرد .در ضمن بعد اینکه امپولوشو زدن چهار پنچ بار پاهاش مثل دوچرخه بالا پایین بیار .