۵ پاسخ

ملیکا همینطوری بود
همش رو پام بود ک بخوابونمش تا بتونم بهش شیر بدم
هنوزم بعضی وقتا اینطوری میکنه
شیرتو بدوش بهش بده ببین شیرتو میخوره اگه خورد ک با خود سینه مشکل داره من هر دفعه دوش میگرفتم ی کم شیر میخورد اگه شیرتو نخورد ک کلا شیرت تلخ شده چیزای شیرین زیاد بخور

میگن این نشانه رفلاکس پنهان هست به پزشک مراجعه کن سونو بده.. سرلاک بدی بهتر میشه

دختر منم از وقتی به دنیا اومد همینجور بود ،،،دیگه باید صبوری کنیم
نه بهش سرلاک نده الان خیلی زوده،حداقل پنج ماهش تموم بشه بعدم باید از فرنی رقیق شروع کنی

عزیزم سینه بشور منم عرق میکنه اینجور اگ تونستی سرپا بده بعد یشین دیگه میخوره

سرلاک رو بذار برای دوهفته دیگه لعاب بده اول