۶ پاسخ

تازه من تو اینترنت دیدم تخمه گل آفتاب تو بارداری خوبه هر روز یه مشت استفاده بشه

عزیزم هر چیزی تو بارداری بخوری به اعتدال ایراد نداره مثلا بعضیا شله زرد فکر میکنند نمیشه خورد ولی اشکالی نداره این میوه ها یا بقیه چیزا مصرفشون به اندازه اشکال نداره

من ک همشو میخورم مشکلیم نبوده خداروشکر🙄

نه عزيزم مشكلي نداره نوش جانت

سلام عزیزم
همه اش نوش جونت
ولی فلفل سیاه اصلا توصیه نمیشه،چون خیلی گرمه
و برای جنین خوب نیست

گیلاس ک ن فلفل سیاه هم من تو غذا کلا میریزم و تاالان مشکلی نداشتم ...تخمه ام اگ فشار نداری گاهی عب نداره بخوری ....زردالو ام برای یبدست عالیه