۱۲ پاسخ

کالاندولا.باریج.زینک اکساید.ایروکس جوجوبا.امتحان کن ببین کدوم جواب میده

عزیزم پودر نزن چرب کن با کالاندولا یا زینک اکساید

کاندولا دوبار بزنی خوب خوب میشه اما تند تند پوشک شو عوض کن و هر روز یکبار بشورش بعد از جیش و.‌‌‌‌..

سلام اینای ک میزنی اصلاخوب نیس بعدهرباذجیش میتونی بشورنمیتونی بادستمال ابوگرم. تمیز کن بزارخشک شه بعدپمادآردن بزن خیلی خوبه

پمادآلفاعالیه سریع خوبش می کنه

من زینگ اکساید میزنم

من همیشه از ابتدا
وازلین کودک مارک عش میرنم
خیلی خوبه
چرب و مرطوب

عزیزم پودر اصلا خوب نیست..به هیچ وجه واسه بچه پودر استفاده نکنید..زینک اکساید خوبه

عزیزم اولا سعی کن بشوریش وخشکش کنی بعد کالاندولا یا زینک اکسید چربش کن

پماد کالاندولا عالیه.

کالاندولا بزن،قبل مای بیبی کردن بزن دیگه نمیسوزه

کالاندولا یا آرگان بزن و یا پماد دستساز از دکتره داروخونه بگیر