۸ پاسخ

دختر من اینجوری بود دکتر گفت غذا شروع کن از فردا میخوام لعاب برنج بدم

عزیزم شیرت سیرش نمیکنه حتما ببرش اطفال تا یه شیر خشک خوب بهت معرفی کنه

بله من اینجور بودم دکتر بهت گفت غذا رو شروع کن تازه شده ۵.۲۰۰

علایم دیگه ای نداره عزیزم؟ به چیزی حساسیت نداره؟ وزن تولدش چقدر بوده؟ شما احتمالا باید غذای کمکی رو شروع کنی و از شیر خشک هم استفاده کنی

فک کنم ۳ کیلو نیم برای بچه ۴ ماهه خیلی کم باشه حتما ببرش دکتر

سلام گلم وزنش کمه شیرخودتوبهش میدی الان که ۴ ماهشه بایدتو۴۵۰۰ باشه خیلی کمه بنظرم نکنه شیرخودتوبهش میدی

وزن گیریش ثابت مونده به بهداشت بگو

دکتر ببرش یاشیرشوعوض کن پرچرب تربگیر.اگه حالش زیادبهم میخوره ام که خیلی وزن نمیگیره