۶ پاسخ

من نان رو امتحان کردم یبوست شد اپتامیل رو همینجور ببلاک کامفورت و گیگوز رو هم همینجور گیگوز رو ک بالا میورد مابقی روهم یا نسبت بهش اشتها نداشت یا یبدست میشد شدید و بخاطر بوی تند اهن نمیخورد ولی سوپرامیل ک بهش میدم الان یکماهی هست یبوست نشده و چون طعم بهتری داره نسبت ب شیرایی دیگ یکم میشه بگی بهتر میخوره شاید ۳ ساعتی ۲ تا پیمونه ب زور همین اندازه رو هم نسبت ب شیرایی دیگ نمیخورد خودتونم ک مزه کنید میفهمید فرق طعمشو با شیرایی دیگ

منم سوپرامیل میدادم هم خوش طمع و هم بهتر از بقیه اس ،یکم گشنه نگهش داره بذار بخوره عادت میکنه

نان فقط اب انگار ب بچه اب داری میدی اپتامیل بهتره..براوزن دهیش

قبلا چی میخورد؟

اگه بخوره اره خوبه

اره اگه میخوره بهش بره