۷ پاسخ

سلام دیگه ویتامین اد نده بجاش مولتی ویتامین بده تا2سالگی

هرکدومشو دوس داشتی بده فرقی نداره...من از دکتر پرسیدم گف فرق نداره هرکدوم ک بچه میخوره

سلام عزیزم
بهتر بود زودتر از اینا مولتی ویتامینو شروع میکردی چون سایر ویتامین هارم غیر آد توش داره،حالا سعی کن از این بعد مولتی بدی بچه من فقط مولتی ویتامین ویتوکید میخوره

سلام عزیزم، یکی ازدو قطره آ د ویا مولتی رو باید بدید، هر دو با هم نیاز نیست

سلام عزيزم از ٤ ماهگي بايد مولتي ويتامين بدي، من تو اون سن پيرم. بردم پيش دكترش گفت چون قد و وزنش خوبه يك روز آ د بده بك روز مولتي ويتامين، گل پسر شما چند وقتشه؟

سلام عزیزم از 6 ماهگی میتونید مولتی بدید

دکتر دختر منم گف فرق نداره هر کدوم بهتر میخوره بده بهش ولی روزی بیس دیقه افتاب بگیرین