۷ پاسخ

قطره ویوله ژانسین بگیر با گوش پاکن چن بار بزنی تمام

اگر شیشه شیر و پستونک میگیره همه رو باید بندازی دور جدید بگیری هرچی بجوشونی فایده نداره. شیشه و پستونک جدید رو هم هربار به بچه میدی بعدش باید بندازی تو تو همون محلول

عزیزم اگه شیر خشک. پستونک میخوره حتما روزی یکبار بجوشون، و اینکه قبل مصرف قطره توی دهنشو با گوش پاک کن تمیز کن روی برفکارو بد قطره بده و اینکه هر وقت دیدی خوب شد تا دو روز بعد قطره رو بده

سلام.اگه شیشه یا پستونک میدید احتمال داره از اونا باشه باید جنسش خیلی خوب باشن.منم دخترم یسره دهنش برفک میزد همش نیستاتین میخورد خوب میشد ولی باز دوباره میزد تا اینکه شیشه شیرشو عوض کردم و یکی دیگه اینکه بهداشت و رعایت کنین دستهاشو و سینه خودتونو بشورین

سعی کنید اگه شیرمادرمیخوره حتمانوک سینتون روبشورید و اجازه ندید میکروب به دست و صورت بچه برسه .چون برفک از میکروب میشه ممکنه ازهرطریقی وارد دهن نوزاد بشه

نه ضرر نداده وقتی قطره را میریزی بزار رو برفکا بیفته ولی بهترین درمان شیر بز است که بدوشی تو دهنش یه داروی دیگر هست تو عطاری

نه ضررنداره ولی بهتره دوباره ببریش دکترتابگه چراخوب نمیشه