۴ پاسخ

سلام مامان گل امیدوارم کمکتون کنه

اینم دستور عزیزم ....این رو دکتر پسرم بهش داده دستور غذایی

اردبرنج وبااب مخلوط کن بعدش بادوم رواسیاب کن یه کوچولوشکریانبات باکمی اب بهش اضافه کن بزارروی حرات شعله کم همش بزن تاغلیض بشه

سلام گلم یک قاشق غ خ اردبرنج،بایک لیوان آب جوشیده سردحل کن ویک دونه بادام خام روخیس کن یکساعت پوستشوبکن باپشت صافی مدل رنده ش کن که بشه پودر بزارش رواجاق تاربع یانیم ساعت بزارش خوبوپخته بشه بعدش یک مقداری خیلی خیلی کم کره وشکربریزوقتی هم خنک که شدیک پیمانه شیرخشک بهش اضافه کن همش بزن،