۸ پاسخ

باترازو خونگی وزنش کن رو نمودار چک کن سبز و رو به بالا خوبه نگران نباش عصر بهش بستنی و چیزای شیرین نده اشتهاش کور میشه شام خوب نمیخوره یا اگه میدی سه ساعت فاصله باشه

جانم تا از شیر نگرفتی راحت نیستی قبل خوابیدن شام خیلی بده بخوابون بیدار شد اب بده

دقیقا همین مشکل رو دارم بعضی شبا ک شام خوب می خوره بیدار نمی شه باز من از رو عادت بیدار میشم وزنش واکسن یک سالگی یازده

عزیزم گرسنه هست شام یه چیزی که شکمش بگیره و دوس داره بهش بده و قبل خواب شیر پاستوریره و نبات بده که شکمش سفت بشه البته شیر باید کم کم شروع کنی اگه تا حالا ندادی که دل درد نشه البته من خودم وعده آخر شیر خودم نمیدم شیرخشک میدم که سنگین باشه اینکه میچسبه به سینه بخاطر اظطراب جدایی هم هست

تایکی دوهفته ایلرم اینطوری بود الان بهترشده .....درست میشه عزیزم

پسر من دوسه بار بیدار ميشه برای شیر... وعده های شیرشو کم کنید چون این شیر ديگه هيچ مواد مغذی براش نداره فقط شده پستونک دهنیش که ازش آرامش ميگيره باید یچیز ديگه ای جایگزینش کنید.

منکه دلم خونه ازش.خابش خیلی سبکه جرات ندارم راه برم حتی وقتی خابه تا صبم ک بیدار شه صدبار شیر میخاد تو روز ک نگم برات یکسره چسبیده قبلا اینجوری نبود نمیدونم چشه پسرمن ۱۲

دخترمنم اینجوری بود از شیر گرفتمش خودش راحت میخوابه هم من