۳ پاسخ

اگه زود بره هفت ماهگی اگه دیر تا ده ماهگی هم وقت داره فعلا اول باید بشینه بعد چهار دستو پا از الان راحتی به خدا چهار دستو پا بره هزار برابر خسته میشی من که دیوونه شدم از بس بایددمراقب باشم

میتونه برگرده روشکم؟اگه بتونه. تا 5ماهو20 روز. 6ماه میتونه سینه خیزبره. شایدم غل بخوره

من الان پسرم 5ماهو5روزشه. یکم سینه خیزمیره. روسینه قشنگ به هم طرف میچرخه. یکمم خودشو روبه جلو پرت میکنه. هول میده باکله میادجلو😄