۳ پاسخ

سلام مامان گل
يك ق غ ارد برنج رو توي يك ليوان اب جوشيده ي سرد شده حل ميكنيد وچهارتا بادوم رو كه از قبل دو سه دقيقه توي يه استكان اب جوش بزاريد پوست بكنيد و ريز رنده كردين رو روي گاز روي شعله ي ملايم رو به كم بزاريد اگه دوست داشتين تيكه نبات كوچيك هم بندازين
بايد مرتب هم بزنيد تا غليظ شه اين مقدار براي دو وعده ي نوزاده در اخر يكم از داغي افتاد توي نصف حريره سه چهار قاشق از شير خودتون رو بهش اضافه كنيد

عزیزم برنج بخیسون بادام پوست بگیر بعد با هم تو میکشی میکس کن و از صافی رد کن یه وقت تیکه بزرگ نداشته باشه بزار روی اجاق تا بپزه و قوام پیدا کنه وقتی تمام شد پختش و خاموش کردی از حرارت افتاد شیرت اضافه کن

مثل فرنی درست کن و بادوم رو بریز اگه حساسیت نداره بعد از گرما افتاد شیرتو اضاف کن