۷ پاسخ

اگه گرسنه بشه خودش بيدار ميشه ، پسر من از دو ماهگي هيچوقت نصف شب بيدار نشد و حتي تو خواب هم شير نخورد . شب شير ميخوره ميخوابه تا صبح

سلام عزیزم دختر منم سه ماهشه 12 شب که شیر میخوره تا 7:30 بیدار نمیشه
بچه ها که به دوبرابر سنشون برسن طولانی میخوابن میتونن بیشتر تحمل کنن

سلام. اگه تغذيه اش تو طول روز خوب باشه، بهتره كه شب طولانى تر بخوابه. بهتره ساعت ١٠،١١ شب بخوابونيش كه اون ٦،٧ساعت شب رو بخوابه.
دكتر به من گفت از ٤ماهگى بايد كارى كنيم كه بچه تو طول شب كامل بخوابه و بيدار نشه.
الآن اگه بتونى خواب شب بچه ت رو تنظيم كنى خيلى خوبه
ميتونى شير خشك يا شير دوشيده خودت رو آخر شب يه مقدار اضافه تر بهش بدى، كه سنگين بشه و شب رو كامل بخوابه. يه مدت هر شب اين كار رو بكنى عادت ميكنه و سر ساعت ميخوابه.

خودتون باید 2 تا3 ساعتی یبار بیدارش شین شیز بدین بهش اگرم خودش پانشه حتمااااا

من سابقه ی ۵ساعت رو داشتم یه بار

سلام عزیزم پسر من سه ماه و ۶روزشه شب ساعت ۱۲ میخوابه تا ساعت ۷ صبح اصلانم برای شیرخوردن بیدارش نمیکنم تا خودش بیدارشه به دکترش گفتم گفت ک طبیعیه و داده ماشالا بزرگ میشه و الگوی خوابش مثل ما میشه و اگرم بخوای خودت بیدارش کنی توی پنچ و شش ماهگی دیگه اصلا نمیخوابه و همش اذیتت میکنه

بيدارش نكن گشنه باشه بيدار ميشه اتفاقا خوبه كه بيدار نشه كم كم عادت ميكنه شير شب رو قطع كنه .وقتي در طول روز حسابي خورده باشن ديگه شب بيدار نميشن