۶ پاسخ

یه کاری هم گریشو کم میکنه شیرش بده بذارش تو پتو بایکی تکونش بده تابخابه

دکترکاری نمیکنه فقط شربت میده شماباروغن کرچک یازیتون شکمشوبمال وکمی بمال به مقعدش.
خودت هم عرق بومادران بخور.وبه پسرت پدی لاکت وکولیف بده تاثیرداره

صدای ماشین و حرکت فقط باعث آرامششون میشه بذارش توی کالسکش یا توی ننو واسش صدای ضبط شده ماشین یا جارو برقی یا سشوار پخش کن و اینکه تغذیه خودتو رعایت کن چیزای نفاخ نخور

سلام عزیزم
پستونک و گهواره خیلی میتونه بهش کمک کنه
هم چنین به صورت دمر بخوابونش، آروم پشتش ماساژ بده
فعلا باید تحمل کنید تا یک ماهش بشه بعد میتونی از شربت گریب مکیسچر استفاده کنی برای من که خیلی خوب بود
الان که بچه ام دوماه شده خیلی بهتره شده

ببرش دکتر بهش دارو بده گناه داره

بذاریدش توی چادر باهمسرش تابش بدین
منم مجبورم همینطور دخترمو اروم کنم