۳ پاسخ

سلام عزیزم،پسر منم یاد گرفته بود میزد تو سرش و یا خودش رو پرت میکرد به پشت و کلش را میکوبید زمین،از روانشناس پرسیدم گفت خودتون را بزنید به ندیدن از کنارش رد بشید،کودک میخواد با هر روشی به خواسته هاش برسه و اگر ببینه این روشها جواب میده تا آخر همین رفتار براش میمونه

دقیقا پسر منم اینجوریه باید سرشو با چیزی ک دوست داره گرم کنی مثلا بقلش کن ببرش پیش اسباب بازیاش یکم باهاش بازی کن یادش میره

سلام....وای دخترمنم همینکارومیکنه.من بش بی توجه میشم دیگ نمیزنه