۳ پاسخ

عزیزم الان‌ توی این ماه ها اوج وابستیگی نی نی ها به ماماناست و احساس امنیت میخوان برای خوابشون فکر نکنم فعلا راه حل مطمئنی باشه ک هم حس راحتی برای شما باشه هم حس امنیت برای بچتون . دختر منم دقیقا همینجوره

وای کاش پسرمن زیرسینه خوابش ببره من بایدبگیرمش بغلم باهاش راه برم وقتی که گیج خواب میشه میشینم بیدارمیشه شروع میکنه به جیغ زدن تادوباره پاشم بخدادیگه دارم روانی میشم روزاهم همینجور😭😭

زیر سینه که خیلی خوبه بخوابه چه اذیتی حتما باید بغلش کنی راه ببریش یا دو ساعت تو گهواه تکونش بدی یا رو پات تکون بدی اینجوری راحته؟منم دخترم فقط زیر سینه میخوابه خیلی راضیم