۸ پاسخ

پنبه و اب ،من اصلا از دستمال مرطوب استفاده نمیکنم

دستمال مرطوب کالاندولا عالیه نه هر دستمالی

اول با دستمال مرطوب تمیزش میکنم بعد با آب میشورم و خشک میکنم پماد کالاندولا میزنم

من همیشه میشورم ولی دستمال مرطوب واسه تو ماشین یا گاهی وقتا که تنبل میشم استفاده میکنم فکر نمی کنم دستمال مرطوب کودک خیلی ضرر داشته باشه من مارک وی استفاده می کنم

دستمال مرطوب رو بشور بعد استفاده كن يا از حوله نرم كوچيك
من ك ميشورم هميشه

سلام عزیزم
دستمال مرطوب بخاطر موادی که توشه شیمیایی هس دیگه شاید به پای بعضی ازبچه ها نسازه
ولی پارچه خوبی داره میتونی با اب ولرم بشوری بعدازش استفاده کنی
منم دوماه اول کارم همین بود الان چون هوا گرمه سعی میکنم بشورمش

سلام منم دستمال مرطوب میاندوآب استفاده میکنم عالیه

کم اتفاق میفته دستمال مرطوب استفاده کنم فقط یکبار توی مسافرت و توی جاده بودم که استفاده کردم