۶ پاسخ

من نمیزارم ببینه بعضی وقتا نگاهش میفته
راستش به خودم سختی میدم اما به جشم بچه دوست ندارم اسیب برسه میزارمش تو زمین بازیش یا نی نی لای لای یا تو بغلم😖

چه اشکالی داره عزیزم. بزار با دنیایی رنگاوارنگ ببیینه. فقط فاصله رو رعایت کن .پسر منم پویا میبینه منم کارام انجام میدم😊

از لحاظ علمی کاملا ثابت شده که مغز کودک ونوزاد زمانی که درمقابل تلوزیونه رشدش متوقف میشه .
خیلیییی اشتباه میکنین
از الان عادتش میدین
باهاش صحبت کنین بچه ها عاشق گوش دادن به صدای شماهستن

سلام من نمیزارم تلویزیون نگا کنه میگن زیر2سال بچه رو تنبل میکنه ذهنسو خلاق نمیکنه

بافاصله خیلی زیادبزارید

منم میذارم ولی با فاصله و خیلی نگا نمیکنه