۴ پاسخ

عزیز دلم منم الان بخدا دارم از کالر داپلر میام
من از هفته ۳۰ دیابت گرفتم و انسولین میزنم
دکتر تغذیه بهم رژیم داد
سه شنبه ک رفتم سونو ۳ هفته رشد بچه عقب افتاده بود
دکترم داپلر نوشت
امروز خدارو‌شکر خون رسانی ب جنین خوب بود
تنها دلیل تاخیر رشد دخترم رعایت سفت و سخت رژیم دیابت هست
دکترم گفت تغذیه ات رو درست کن نمیخواد طبق متخصص تغذیه جلو بری تا بچه ب وزن ایده آل برسه از چهارشنبه ک یکم رژیم شکستم بچم ۱۰۰ گرم اضافه کرده
و نمودارهاش بهتر شده
سه شنبه شب پور شکم ۳۳ هفته و ۴ روز بود امروز با گذشت. یه روز شده ۳۴ هفته و ۵ روز چون بچم یکم وزن گرفته

نگران نباش عزیزم درعوض تغذیه ات رو درست کن اجیل بخور بستنی کوبیده گوشت قرمز

به تغذیت برس. بستنی و ماالشعیر البته اگه قند نداری

عزیز من خودم زیاد اطلاعات ندارم اما وزنش کمه راست گفته باید بالای یک میشد البته زیاد زیاد کم نیست در حد ۳۰۰ گرمینا