۷ پاسخ

سلام من دخترصورتش این طوری بود بردم دکتر وتامین ا د داد زدم خوب شد

ایرادی نداره پسر منم همینطوره دکترم بردم با روغن زیتکن چرب کن .قبل از حمام تا این خشکیا بره.پشت پلک پسرمنم قرمزه این لکه تا قبل از ۶ماهگی میره.و دونهای قرمز برای گرما و شیر و بوس کردنه یکم بزرگتر بشه همه اینا خوب میشن

پسر منم اینجوری بود حتی لابه لای موهاش هم پوسته داده بود اینترنت خوندم باید چربش کنی منم روغن الوئه ورای فیروز زدم خوب شدن

شاید از گرما باشه

ببر دکتر ببینه. ا

ببرش دکتر
ممکنه اگزما باشه

دخترم منم ابنجوری بودبهش پماددادزدم