۹ پاسخ

اینطور بودن نمیگن ترسو عزیزم بچها تو هر سنی یجور رفتار میکنن هر بچه ب صدا یجور واکنش نشون میده چون تشخیص نمیدن رفته رفتع خوب میشن تگران نباش مثلا پسر من از صدای جاروبرقی ک اول روشن میکنی میترسه ب این دلیل بعلش میکنم جارو برقی اول کم میکنم یواش یواش زیاد 😊😊

سلام دختر منم از صدای جاروبرقی میترسه سوار ماشین میشیم میترسه نگران نباش

بله بچه ها همینجورین

پسرمنم اینجوریه

پسرم منم همینطوره

بله تو این سن طبیعی هست بزرگتر میشن با محیط اطراف بیشتر اشنا میشن عادی میشه براشون

اره عزیزم طبیعیه یکم بزرگتر بشه خوب میشه

سلام عزیزم پسر منم اینطوریه
انقدر تو خونه حبسش کردم
فقط برای دکتر و واکسن بردمش بیرون
جدیدا سعیزمیکنم ببرمش بیرون ببرمش مهمونی البته با رعایت نکات بهداشتی اکثر روزا میبرمش با کالسکه بیرون یه دور بزنه

پسر منم همینجوریه