۵ پاسخ

پسر منم برفک داشت خوب نمیشد دکتر فاصله نستاتین هر شش ساعت ده قطره کرد که تعداد قطره ها بستگی به وزن کوچولوتون داره
بیست دقیقه بعد از قطره دادن نباید شیر بخوره و اینکه سینه خودتون رو هم با آب ولرم بعد هم بار شیر دادن بشورید

نیستاتین بزن شیشه شیر وپستونکشو بجوشون نوک سینتم بزن نیستاتین

سلام فعلا نیستاتین بزن

بهداشت رعایت کن قبل شیر دهی سینت بشور یا هر روز برو دوش بگیر.پستونک و شیشه شیرش بجوشون .برو داروخونه داروی دیگه بگیر اونجا راهنماییت میکنن.ولی شاید از شیرت باشه که می مونه رو زبونش ی سری منم نیستاتین دادم خوب نشد بعد فهمیدم از شیره و برفک نیست

برو دارو خونه بگو ضد برفک اطفال