۶ پاسخ

اصلا از نمک تو غذاهات استفاده نکن

عزیزم نمک به هیچ وجه نخور و فشارتو مرتب چک کن نکته مهم تر از نمک نشاسته هستش شب ها نون و برنج و ماکارونی و سیب زمینی یه مدت نخور یا به حداقل اندازه ممکن بخور نشاسته خورد شب باعث ورم میشه اب و سبزیجات زیاد بخور اتفاقا اینا بیشتر به وزن گیری بچه کمک میکنه نون و برنج زیاد وزن گیری نداره برای بچه با بهداشت و دکترت در تماس باش ان شاءالله بهتر میشی❤

منم بااینکه نمک نمیخورم ورم داره گلم طبیعی نگران نباش پاهاتوبذاررومتکا بلندتر ازسرت باشه پاهاتوجمع یا اویزون نکن

سعی کن به هیچ عنوان نمک نخوری مهمترین علت ورم پا خوردن نمک هست

سلام عزیزم شما از ۷ماهگی ورم کردین من از الان اینجوریم نگران نباش پاهاتو بزار تو اب سرد بزار یکم بمونه یکم ورمش کم میشه

نمک غذات رو کنترل کن و نرمش یوگا تمرین کن