۷ پاسخ

خب بهتر ویار نداری منم نداشتم عادی بودم اما خودمو لوس میکردم 😄😄

اره من. جاریم هی سوال پیچ میکنه که چیزای ترش میخوریا گفتم نه عزیزم هر ۲تاشو میخورم تازه اینجوریم نیستم یهو کیلید کنم همین الان باید یه چیزه شیرین بخورم اگر باشه میخورم نباشه مهم نیس چیز ترشم همینجور

منم جفتشو دوس داشتم

سلام‌ عزیزم موردی نداره منم‌ ویار ندارم‌خداروشکر هوس نمیکنم چی بخورم چی نخورم

منم همینطورم، تنها چیزایی که توم تغییر کرده اینه که از مرغ شدیدا بدم میااااد و میلمم به شیرینی کم شده نسبت به قبل
ولی هم ترشی هم شیرینی هم همه چی میخورم

من ۷هفته مه اصلا دلم هیچی نمیخاد

سلام من تو هفته شش هستم هم شیرینی میخورم هم ترشی