۱۳ پاسخ

سلام ببین کدوم از این دلایله
۱. رفلاکس
۲.گوش درد
۳. بازیگوشی
۴. زیاد بودن فشار شیرت
۵. کم بودن فشار شیرت

شیرت خوب میاد؟؟

احتمال داره دندون باش ی لثهاشو نگاه کن

شاید گلو درد داره یا دهنش برفک داره
بچم رفلاکس وکولیک داره
دهنش برفک داشت اینجوری میشد
به زیاد وکم بودن فشار شیرتم میشه ربط داشته باشه

وقتی حین شیر خوردن گریه میکنه،بلندش کن و اروغشو بگیر و دوباره شروع کن به شیر دادن.چون دلش درد میگیره گریه میکنه

شاید رفلاکس پنهان داره حتما برو دکتر

دختر منم چند روزی تو سه ماهگیش اینطوری شده بود کلا اصلا زیاد شیر نمی‌خورد بعدش خودش خوب شد

دیوونه نمیشی.منم خیلی غصه خوردم و مبخورم.اما سالمم

یا از گوششه یا دلش درد داره بگرد علت شو پیدا کن یا ممکنه عطری یا ارکانی ب خودت میزنی و بچه بوشو دوست نداره سینه ها تو بشور شاید بگیره

سلام حدسم رفلاکس هست

عزیزم دخمل منم بعد از ۳ماه که هم شیر خودمو خورد و هم خشک،دیگه ب همین صورت مال منو نخورد

گرمش نیست یه ذره اب بده با یه قند .قندش نیوفته

شاید یه چیزی خوردی مزه ی شیرت عوض شده