۷ پاسخ

عزیزم دلش درد میکنه وگرنه تو این سن بلغی شدن متوجه نمیشه و اینکه اصلن همچین چیزی وجود نداره.تا بچه نیاز نداشته باشه درخواست بغل نمیکنه.حتما دارو مصرف کن واسه دلدردش خوب میشه.ننو یا گهواره هم خوبه.

من قطره اهورا نی نی واسه نفخ خیلی خوبه و دایمتیکون هر ۸ساعت میدم

من اینطوری بود تو کریر میذاشتم یا رو پا .نفخ داره پدی لاکت خوبه از دکترش بپرش که ادامه پیدا نکنه من که ۳ماه اینطوری بود

عزیزم دختر منم اوایل همینجور بود

وقتی بیدار. بود همش گریه گریه

یک از دلالیلش سیر نشدنش بود و یکی دیگه دل‌درد . تا نبردمش دکتر آروم نشد . چون با شیرم سیر نمیشد و دل‌درد هم میشد شیر خشک بهش دادم

ببلاک کامفورت . چون یبوست هم داشت

چون دل درد داره گریه میکنه. قطره easycol بهش بده واسه دل درد عالیه.

اره پسر منم اینجوریه منم همش رو پامه تکونش میدم

احتمالن بغلیش کردی عزیزم ک تو بغل ساکته