۷ پاسخ

سلام عزیزم
منم هفته هفدهم هستم ولی هنوز تکون نخورد.خیلی دلم میخواد تکون خوردنش حس کنم.دیشب خواب دیدم داره تکون میخوره😍تو خواب از خوشحالی میخواستم پرواز کنم.
بعضی از بچه ها ممکنه دیرتر تکون بخورن.خواهر شوهرم میگفت داخل ماه شیشم بچه هاش تکون میخوردن.نگران نباش

از هفته ۱۸ شروع میشه
هفته ۲۱ شدی و تکون نخورد اون موقع باید به دکترت اطلاع بدی
یه سری تا هفته ۲۳ هم حس نمیکنن
مشکلی هم نبوده ها
ولی این قانونشه که تکون نخورد تا هفته ۲۱ به دکترت اطلاع بدی

عزیزم من هفته ۲۰ بودم تازه یه چیزایی حس میکردم. قبلش اصلا انگار چیزی نبود و همش نگران بودم. به زودی تکوناشو میفهمی عجله نکن

تاهفته۲۰خیلیامتوجه نمیشن نگران نباش

نع گلم من تا ۲۸ هفته حرکتشو اثلا نفهمیدم

اگ بارداری اولته خیلی زوده تا حرکاتشو حس کنی

سلام عزیزم نه نگران نباش هنوز زوده تا هفته 23 حس نکردنش کاملا طبیعی هست مخصوصا اگر بچه اولتون باشه