۴ پاسخ

سلام باید بزاری 10 ماهش کامل بشه ..حتما شیر پاستوریزه بدی چون دیگه میکروب هاش نابود میشه اما شیر کیلویی ها با جوشاندن فقط میکروباش کشته میشه بعد اول با شیر موز شیر بیسکویت یا شیر برنج درست کنی ببینی حساسیت نداره اگه دیگه مشکلی نداشت روزی ی وعده نصف شیر نصف اب جوشیده قاطی کن با ی قند حل کن توش بهش بده ولی نباید جای شیر خشک یا شیر مادر بگیر چون شیر گاو فقط کلسیم داره و تا قبل از یکسالگی بچه نیاز ب شیر مادر یا شیر خشک داره

بزاریش یکسالش بشه خیلی بهتره من دیشب به عنوان شام به دختر بسکویت مادر با شیر گاومیش دادم دیشب همش باد کرده بود او شکمش سفت شده بود تازه پیپی کرد راحت شد 🤕

سللم من که ۲ ماهی هست میدم. اولش از کم شروع کنید و قاطی چیز دیگه ای مثل بیسکوییت مادر کنید اگر بهش ساخت بدید. من فقط همراه با چیزای دیگه میدم

باید بجوشونیش بعدشم تنها نه باشیر موز و شیر برنج اگه حساسیت گاوی یا رفلاکس نداره اشکال نداره