۸ پاسخ

عزیزم حرکت نکردنش غیرطبیعه ، حرکت کردنش که خوبه خداروشکر بازیگوشی میکنه منم همینطوریه تا باهاش حرف میزنم آروم میشه وقتی خیلی تکون میخوره یا حرف بزن یا شکمتو بمال آروم میگیره توجه میخواد 😅 فسقلا

اره هفته میره بالا این اتفاق میوفته

شما که هفته ت بالاتره عادی تره
من قشنگ ۱۲شب میشه شروع میکنه تا صبح صبح میخابه

سلام عزیزم چرا طبیعی نباشه خدارو شکر کن حالش خوبه و بازی میکنه

سلام اگر حرکتش زیاد به نظرم دوست داره نازش کنی مال من که اینجوری نازش میکنم اروم میشه

برا منم اونطوره خب اینکه خیلی حس شیزینه😍😍😍😍😍

اره طبیعیه منم همینجورم .دست بزار رو شکمت براش لالایی بخون

برا منم شبا اینطوریه،فکرکنم طبیعیه