۷ پاسخ

نی نی من خداروشکر خیلی تکون هاش خوبه بچه م نهایت همکاری بامن داره ک دچار استرس نشم...عزیزم شما دیدی نی نیت تکون نمیخوره ی لیوان آب خنک بخور ان شاا...بعدش شاهد تکون هاش میشی
جای نگرانی نیست بالاخره هر بچه ای فرق داره😍😍

اره عزیزم منم چندروزیه اینطوره نترس نی نی مون پست شب داره کارمیکنه

هرموقع میشینم یا دراز میکشم شروع میکنه😃😍

چون جوجه شبا جاش بده
روزها راحتتره

روزوشب تکون میخوره نمیشه بگم کی بیشتره همین که درشبانه روزحسش میکنم خیالم راحته که سالمه کافیه

مال من روز شبا میخوابم زیاد متوجه نمیشم

هم روزا هم شبا. فقط ظهرا یکم نیست اونم فک کنم میخوابه چون شب تاصب تکون میخوره