۵ پاسخ

او ار است بدین آب بدن تامین بشه

خاکشیر ضرری نداره و گرمی بدن رو هم از بین می بره دو قاشق خوری با اب زیاد و یکم نبات شیرین کن بده بخوره من که به پسرم خیلی بیشترم میدم دوست داره و خدا شکر یبوستش هم کمتر شده .آب جوشیده فراموش نشه

فقط آب جوشیده زیاد بهش بدین.و خاکشیر رو بشورین بعد با آب داغ خیس کنین بهش بدین عالیه.ترجیحا صبح قبل از صبحانه خاکشیر رو بهش بدین

به نظرم خیلی اذیته برای مدفوعش ولی خب به سفتی که گفته شده یوبست هست نیست برا نوزاد سفته ولی ادنجوری که خونم حالته سفتو سنگی هست نیست

یبوست داره یا جیشش مشکل داره